Nissenhut

Op zoek naar een Nissenhut? 

De Nissenhut is een geprefabriceerde loods en wordt door velen gezien als de voorloper van de Romneyloods. De Nissenhut kenmerkt zich door de halfronde constructie, waarbij er gebruik gemaakt kan worden van diverse typen materiaal. De Nissenhut is zeer populair geworden dankzij de veelzijdigheid van het gebruik, de lichte en doelmatige constructie, de snelle levering en montage én de lage aanschafprijs. De Nissenhut kent vele doeleinden, waaronder het gebruik als opslagloods of bedrijfsloods.

Nissenhut te koop

Norel Hallenbouw biedt zeer regelmatig gebruikte Nissenhutten te koop aan. Deze Nissenhutten zijn van uitstekend kwaliteit en kunnen snel geplaatst worden door de specialisten van Norel. Een Nissenhut is relatief gemakkelijk te demonteren en te monteren, wat dit een uitstekende optie maakt voor een tijdelijke loods. Een bijkomend voordeel is dat het lichte gewicht van de Nissenhut zware funderingen overbodig maakt, waardoor Nissenhutten op zowel verhard als onverhard terrein geplaatst kunnen worden.

Nissenhut laten bouwen

U kunt er ook voor kiezen om een Nissenhut, geheel naar uw wens, te laten bouwen door Norel Hallenbouw. Norel Hallenbouw verzorgt graag voor u de levering, montage en verplaatsing van uw Nissenhutten op professionele wijze. Hierbij staat kwaliteit en maatwerk centraal. Norel Hallenbouw begeleidt u stapsgewijs door het gehele proces. 

Bent u benieuwd naar de prijzen van het bouwen van uw Nissenhut? Wilt u weten welke Nissenhutten te koop worden aangeboden door Norel? Neem dan gerust contact op met het telefoonnummer 055-5424499 of stuur een email naar info@norelhallenbouw.nl. U kunt ook uw specifieke wensen achterlaten, dan wij maken graag voor u een offerte op maat!  

Voor referenties en voorbeelden ter inspiratie verwijzen wij u naar de pagina referenties, waar enkele afgeronde projecten gepubliceerd zijn. Daarnaast verstrekken wij u op aanvraag graag een groot aantal projecten welke niet op onze website vermeld zijn.

\"Nissenhut