• Norel Hallenbouw
  • Norel Hallenbouw 2
  • Norel Hallenbouw 3
  • Norel Hallenbouw 4
  • Norel Hallenbouw 5
  • Norel Hallenbouw 6

Bedrijf

Norel: veelzijdig in het bouwen van een bedrijfspand

Norel Hallenbouw werd opgericht als aannemers- en constructiebedrijf in de jaren vijftig van de vorige eeuw. Vanaf juni 2012 is het bedrijf, als 4e generatie, in handen van Sam van Norel. Norel Hallenbouw is een volwaardig partner in het bouwen van bedrijfspanden, renoveren van gevels, tijdelijke huisvesting en onderhoud van uw bedrijfspand. Norel heeft zich gespecialiseerd in alle facetten van staalbouw systeemhallen, van ontwerp tot en met opening. Door de jarenlange ervaring, knowhow en brede kennis van onze trouwe medewerkers is Norel Hallenbouw gegarandeerd het bouwbedrijf dat uw nieuwbouw bedrijfspand naar tevredenheid kan bouwen. Naast het bouwen van een nieuwbouw bedrijfspand kunt u bij Norel Hallenbouw ook  uw bedrijfspand laten restylen, door middel van gevelrenovatie

Norel Hallenbouw beschikt over een uitgebreid netwerk van gedegen en betrouwbare relaties waarbij we niet gebonden zijn aan vaste leveranciers. Flexibiliteit, onafhankelijkheid, innovatief en een optimale prijs-kwaliteitverhouding zijn de uitgangspunten voor een samenwerking met Norel.  De meest zorgeloze manier van bouwen voor de opdrachtgever is ons uitgangspunt.

Bedrijfsruimte bouwen

Turn-key een bedrijfsruimte bouwen is een specialisme van Norel Hallenbouw. Door een optimaal bouwprocesmanagement zijn alle facetten inzichtelijk en beheersbaar waardoor u als klant aan de zijlijn mee kunt kijken en overzicht heeft over de voortgang van de bouw van uw bedrijfspand. Indien u vanuit uw eigen netwerk partijen wilt inbrengen of onderdelen zelf wilt regelen is dit geen enkel probleem, Norel schakelt graag met u mee!