• Norel Hallenbouw
  • Norel Hallenbouw 2
  • Norel Hallenbouw 3
  • Norel Hallenbouw 4
  • Norel Hallenbouw 5
  • Norel Hallenbouw 6

Loods te Koop

Loods kopen

Waarom gaan bouwen als er al bestaande loodsen te koop zijn? Bent u op zoek naar een tijdelijke loods, of wilt u een gebruikte loods kopen? Norel Hallenbouw begeleidt u graag bij uw keuze voor een loods, waarbij uw wens centraal staat. Norel Hallenbouw helpt u met de keuze voor het type materiaal, model van de loods of toepassingsmogelijkheden. Norel Hallenbouw denkt graag met u mee over uw wensen en behoeften aan bedrijfshallen en loodsen. U wilt een tijdelijke bedrijfshal of loods kopen? Norel helpt!

Gebruikte loodsen te koop

Al sinds het begin van de zestigerjaren heeft Norel Hallenbouw zich gespecialiseerd in het leveren en monteren van loodsen. Hierdoor heeft Norel Hallenbouw vaak diverse gebruikte loodsen te koop, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo kunt u veilig uw loods kopen in de wetenschap dat u gegarandeerd wordt van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Een voorbeeld van een gebruikte loods welke uitstekend hergebruikt kan worden is de Romneyloods, Nissenhut of vele andere modellen. 

Momenteel bieden wij de volgende loods te koop aan:

Twijfelt u tussen het huren van een loods of bent u niet geheel zeker of u een loods wilt kopen? In de praktijk kan het voorkomen dat u slechts tijdelijk uw opslagruimte nodig heeft. Ook in deze gevallen biedt Norel Hallenbouw u een passende oplossing. U kunt namelijk uw loods huren met optie tot koop. Hierbij bent u verzekerd van uw loods en kunt u, indien gewenst, na de verhuurperiode overgaan tot aanschaf.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met het telefoonnummer 055-5424499 of stuur een email naar info@norelhallenbouw.nl