Bouwsystemen

Bedrijfshal laten bouwen?

Er zijn verschillende soorten bedrijfshallen, elk met verschillende functionaliteiten. Zo worden bedrijfshallen vaak gebruikt voor kantoor, opslag- en magazijn werkzaamheden, maar kunt u uw bedrijfshal ook gebruiken als showroom tijdens tentoonstellingen en evenementen. Bedrijfshallen zijn er dus voor verschillende doeleinden. Waar gaat u uw bedrijfshal voor gebruiken?

Norel: Dé specialist in het bouwen van bedrijfshallen

Heeft u plannen voor de bouw van een bedrijfshal of bedrijfspand en zoekt u een specialist die met U meedenkt? Norel Hallenbouw heeft ruim 60 jaar ervaring in het bouwen van bedrijfshallen, door deze ervaring is Norel Hallenbouw gegarandeerd hét bouwbedrijf dat uw nieuwbouw bedrijfshal naar tevredenheid kan realiseren. 

Het bouwen van bedrijfshallen is één van de specialismen van Norel Hallenbouw. Onze bedrijfshallen worden vervaardigd van hoogwaardig materiaal tegen een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Van het ontwerp tot de opening wordt u begeleid door elke stap van de bouw van uw bedrijfshal. Norel beschikt over een uitgebreid netwerk, waarbij wij niet gebonden zijn aan vaste leveranciers. Dit netwerk bestaat uit gedegen en betrouwbare relaties. De meest zorgeloze manier van bouwen voor de opdrachtgever is het uitgangspunt. Indien u vanuit uw eigen netwerk partijen mee wilt laten denken of u zelf de onderdelen wilt regelen, is dit voor ons geen probleem. 

Uw bedrijfshal laten bouwen

Norel Hallenbouw beschikt over een ruim aanbod van verschillende bestaande typen bedrijfshallen en bouwsystemen, waaronder de RomneyloodsRonohal en vele andere hallen en loodsen. Naast de verschillende bestaande typen bedrijfshallen kan Norel u begeleiden bij de realisatie van nieuwe ontwerpen. 

Door een optimaal bouwprocesmanagement zijn alle facetten inzichtelijk en helder voor u als klant. U bent altijd op de hoogte van elke stap binnen het proces, waardoor u te allen tijde het overzicht behoudt tijdens de bouw van uw bedrijfshal. Norel Hallenbouw is tevens expert in systeembouw, waarbij uw bedrijfshal modulair wordt gebouwd.

Bent u benieuwd naar de prijzen van het bouwen van uw bedrijfshal? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan! 

Voor referentie en voorbeelden ter inspiratie verwijzen wij u naar de pagina referenties, waar enkele afgeronde projecten gepubliceerd zijn. Daarnaast verstrekken wij u op aanvraag graag een groot aantal projecten welke niet op onze website vermeld zijn. 

Bedrijfshal bouwen, hallenbouw, bedrijfshallen