Tijdelijke hallen - Semi-Perm hallen

Norel is gespecialiseerd in loodsenbouw in binnen- en buitenland, Loodsenbouw in de breedste zin van het woord.  Als loodsenbouwer verzorgen wij indien gewenst het gehele pakket. Turn-key bouwen van fundering en vloer tot en met de complete inrichting van de loodsen.

Uiteraard biedt Norel haar opdrachtgevers naast de mogelijkheid tot koop ook de mogelijkheid om deze bedrijfsloodsen te huren. Flexibiliteit tegen zeer aantrekkelijke tarieven, ook wanneer zij voor een kortere periode een ruimteoplossing zoeken biedt Norel een oplossing.

Tijdelijke loodsen

Norel Hallenbouw is al jarenlang gespecialiseerd in de verhuur, levering en montage van tijdelijke loodsen. Als één van de eerste bedrijven in Nederland is Norel begonnen met het leveren, monteren en verplaatsen van loodsen. Deze loodsen zijn onder te verdelen in de Romneyloods en de Ronohal ook wel Variantloods genoemd.

De Ronohal (Variantloods) heeft rechte zijwanden met een rond dak. Deze Variantloodsen zijn standaard loodsen die snel en eenvoudig zijn te monteren en te demonteren.

Deze snelbouwsystemen behoeven geen zware fundatie maar kunnen zowel op een verhard als onverhard terrein geplaatst worden waardoor de kosten laag blijven. Hierdoor zijn deze typen loodsen uitermate geschikt om als tijdelijke opslagloods te fungeren.

Bent u geïnteresseerd in onze tijdelijke Varianthallen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!