Gevelrenovatie en Gevelbeplating

Heeft u twijfels over nieuwbouw en bent u eigenlijk best tevreden over de locatie en het interieur van uw bedrijfspand? Wilt u toch uw bedrijfspand een nieuwe, frisse uitstraling geven? Of heeft u een bedrijfspand of hal op het oog voor aankoop en ziet u nog meer potentie na een gevelrenovatie? Dan heeft Norel Hallenbouw de oplossing voor u!

Norel is dé specialist in gevelbeplating en gevelrenovatie, waarbij uw bedrijfspand een totaal nieuw aanzicht kan verkrijgen. Bestaande gevels worden in een nieuw jasje gestoken, waarbij u ruime keuze heeft in de verschillende materialen en kleuren.

Norel Hallenbouw heeft een breed assortiment in aluminium gevelbeplating, houten gevelbeplating en vele andere materialen. Wilt u weten wat Norel voor u kan betekenen? Vraag hier direct een offerte aan, of vul het contactformulier aan de rechterkant in!

Renovatie van gevels en bedrijfspanden

Norel Hallenbouw heeft zich gespecialiseerd in het renoveren van gevels en bedrijfspanden. Hierbij heeft u zeer ruime keuze uit de gevarieerde mogelijkheden op elk prijsniveau en wordt u uitgebreid geadviseerd over de mogelijke oplossingen. U kunt kiezen uit verschillende typen gevelbekleding, afwerkingsdetails en uiteraard in het profiel en de kleuren van uw wens. Bij Norel bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit producten, een perfect afwerkingsniveau en een optimale begeleiding van A t/m Z, kortom zorgeloos renoveren.

Stalen gevelbekleding in combinatie met kunststof en/of glas  

De belangrijkste voordelen van stalen gevelbekleding zijn de constructieve en sterke eigenschappen. Deze eigenschappen zorgen voor een hoogwaardige en onderhoudsarme gevelbekleding. Stalen gevelbekleding heeft daarnaast een gunstig prijsniveau en tal van ontwerpmogelijkheden. De stalen gevelbekleding kan in diverse profielen en kleuren aangebracht worden, waarbij uw bedrijfspand een compleet nieuwe uitstraling kan verkrijgen en het vereiste onderhoud van uw bedrijfspand wordt geminimaliseerd.

Door verschillende materialen met elkaar te combineren kan een optimaal resultaat behaald worden als het gaat om functionaliteit en prijsniveau. Een gevelrenovatie annex gevelrestyling met stalen gevelbekleding, aluminium vliesgevels en kunststof lichtstraten kan voor uw pand een meerwaarde creëren die zich direct terugverdient. 

Complete ‘restyling’ van uw bedrijfspand of gevel 

Als partner in gevelrenovatie helpt Norel u met het ‘restylen’ van uw bedrijfspand. Uw bedrijfspand kan worden ‘gerestyled’ door toepassing van diverse type gevelbeplating, waarbij er ook bouwtechnische verbeteringen aangebracht kunnen worden zoals een extra isolatiewaarde. Norel Hallenbouw gaat dus verder dan alleen het aanbrengen van nieuwe gevelbeplating, bij een complete gevelrenovatie denkt Norel graag mee over zaken zoals een hogere isolatiewaarde, meer daglichttoetreding en onderhoud. Zo kunt u uw bedrijfspand, naast nieuwe gevelbeplating, voorzien van verbeterde bouwtechnische capaciteiten. Indien u nog niet exact weet welke kleur of uitstraling uw gevel of uw bedrijfspand moet gaan krijgen, zijn wij graag bereid een voorstel te doen met bijbehorende 3D tekening.

Voor een voorbeeld van een complete restyling, refereren wij graag aan de renovatie van Bassam Vastgoed. Deze complete restyling en renovatie  heeft het straatbeeld positief veranderd! Heeft u interesse en wilt u vrijblijvend advies ontvangen? Bent u benieuwd naar de gevelrenovatie prijzen, of de prijzen voor gevelbeplating? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Voor referentie en voorbeelden ter inspiratie verwijzen wij u naar de pagina ter inspiratie verwijzen wij u naar de pagina referenties, waar enkele afgeronde projecten gepubliceerd zijn. Daarnaast verstrekken wij op aanvraag graag referenties van een grootaantal projecten welke niet op onze website vermeld zijn.

Gevelbeplating, gevelrenovatie