Referenties

Onderstaande projecten geven een indruk van de mogelijkheden die Norel hallenbouw u biedt voor de bouw van uw bedrijfspand. Een goede referentie is het visiteplaatje van ons bedrijf en daarom besteedt Norel veel aandacht aan het creëren van een tevreden klant.

Naast alle foto's op deze website vindt u hieronder informatie over enkele referenties. Mocht u nog meer informatie willen ontvangen over andere referenties neem dan gerust contact met ons op.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen is ook mogelijk!

Den Toom te Gorinchem - Gevelrenovatie

Complete gevelrenovatie, in twee kleuren, van een bedrijfspand in Gorinchem. Naast de niewe beplating die is aangebracht is het pand tevens extra geisoleerd.
LEES MEER >>

Amsterdam - Romneyloods in Vintage style t.b.v. restaurant Hangar

In opdracht van Tim Immers heeft Norel Hallenbouw een geïsoleerde Romneyloods in T-style gebouwd. Door gebruik te maken van oude beplating in diverse kleuren heeft dit pand een Vintage look gekregen terwijl het voldoet aan alle eisen. Dit restaurant staat in Amsterdam Noord.
LEES MEER >>

Anna Paulowna - Nieuwbouw Voedselbank Kop van Noord

In opdracht van de Voedselbank Kop van Noord heeft Norel Hallenbouw een Turn-key bouw gerealiseerd in de vorm van een Normhal ookwel zadeldakloods genoemd.
LEES MEER >>

Autoverhuur Diks

Vervangen van lichtstraat en beplating Diks Autoverhuur te Amsterdam
LEES MEER >>

Bedrijfspand in de vorm van een zadeldak

Nieuwbouw bedrijfspand met een zadeldak. Dit bedrijfspand is gebouwd met hoge Rc-waardes, vloerverwarming en wordt voorzien van zonnepanelen.
LEES MEER >>

Blijburg Amsterdam - De Kapel in de vorm van een unieke systeemlodds

Norel Hallenbouw heeft in opdracht van Blijburg op Ijburg te Amsterdam De Kapel gebouwd. Deze unieke op maat gemaakte systeemloods is speciaal ontworpen voor Blijburg en is nu een onderdeel van de Ijburgse kustlijn.
LEES MEER >>

Blue Energy Centrale REDstack op de Afsluitdijk

In opdracht van REDstack heeft Norel Hallenbouw in 2013 op de afsluitdijk de bedrijfshal mogen bouwen ten behoeve van de proefinstallatie Blue Energy.
LEES MEER >>

Botenloods K.L.P.D.

In opdracht van Scheepswerf Hoebee heeft Norel Hallenbouw de botenloods voor de K.L.P.D. gebouwd. Deze botenloods is uitgevoerd met hoogwaardige materialen, zowel voor de staalconstructie, sectionaaldeuren als voor de dak- en wandbeplating.
LEES MEER >>

Choco Support

Choco Support heeft ervoor gekozen om hun 30 jaar oude pand in een compleet nieuw jasje te steken met een totaal andere ookwel moderne uitstraling.
LEES MEER >>

Cornerhouse Investments - Complete gevelrenovatie in Middelburg

In opdracht van Cornerhouse Investments heeft Norel Hallenbouw een complete gevelrenovatie uitgevoerd inclusief het maken van sparingen en het geheel voorzien van aluminium puien en vliesgevels. Deze zeer geslaagde metamorfose heeft het pand weer een strakke, moderne, unieke en eigentijdse uitstraling gegeven.
LEES MEER >>

Delta Wonen Zwolle

In opdracht van Delta Wonen te Zwolle heeft Norel Hallenbouw een energie neutraal Centraal magazijn gebouwd. Dit bedrijfspand is voorzien van een Warmtepomp, witte dakbedekking, LED verlichting, hoge Rc-waardes en Zonnepanelen.
LEES MEER >>

DeMeGro Cuijck

Een nieuwbouw bedrijfshal met aparte vorm, glaspui en vloerverwarming. Dit bedrijfspand kenmerkt zich door de gebogen wand en de glaspui als entree.
LEES MEER >>

Deventer - St. Emmanuel

In opdracht van Stichting Emmanuel uit Deventer heeft Norel Hallenbouw een Turn-Key uitbreiding van het kerkgebouw mogen realiseren. Deze uitbreiding is over het bestaande pand heen gebouwd.
LEES MEER >>

Drukkerij vd Heijden

Grootschalige gevelrenovatie voor drukkerij Van der Heijden te Rhoon. Door het toepassen van zwarte gevelbeplating met daarop R.V.S. gevelbelettering wordt een zeer exclusieve uitstraling gerealiseerd.
LEES MEER >>

Floriade

Begin april opent Floriade 2002 haar poorten in Haarlemmermeer. De wereldtuinbouwtentoon.stelling van Nederland. Verwacht aantal bezoekers: drie miljoen uit binnen- en buitenland
LEES MEER >>

Foodcentre A'dam

Bedrijfshal voor ontwikkeling maatschappij Amsterdam op het Foodcenter. 600 m2 vloeroppervlak en voorzien van diverse koel - en vriescellen.
LEES MEER >>

Foseco Ronohal(Varianthal) te Hengelo(Ov)

Nieuwbouw Ronohal te Hengelo
LEES MEER >>

Gevelrenovatie bedrijfspand Apeldoorn

In opdracht van De Arend projectmeubilair te Apeldoorn heeft Norel Hallenbouw de gevel een nieuwe frisse uitstraling mogen geven. Naast de horizontale montage van golfplaten is tevens de oude sectionaaldeur vervangen voor een nieuw exemplaar in de vorm van een Novoferm Novolux type, kenmerkend door de glaspartijen zonder tussenstijl.
LEES MEER >>

Gevelrenovatie bedrijfspand te Delft

Nadat de volledige gevel getript is heeft Norel Hallenbouw de complete buitengevel een eigentijdse uitstraling gegeven doormiddel van vliesgevels, sandwichpanelen en aluminium zetwerk.
LEES MEER >>

Gevelrenovatie Hengelo(Ov)

In opdracht van Chemtec Chemicals het pand van TBH Packaging in Hengelo volledig gerenoveerd.
LEES MEER >>

Gevelrenovatie Krimpen a/d Ijssel

Bij deze gevelrenovatie is de oude damwandbeplating vervangen voor een nieuwe damwandbeplating met andere profilering en een moderne kleur. Daarbij zijn de sectionaaldeuren opnieuw gespoten en de borstweringselementen geschilderd.
LEES MEER >>

Gevelrenovatie te Brummen

In opdracht van Albar Industries heeft Norel Hallenbouw een complete gevelrenovatie mogen uitvoeren incl. nieuwe sectionaaldeuren en aluminium raamkozijnen en deuren.
LEES MEER >>

Gevelrenovatie Van Rijn Coating te Utrecht

Gevelrestyling te Utrecht, Nieuwe golfbeplating gecombineerd met zetwerk in contra kleur.
LEES MEER >>

Gevelrenovatie Vishandel Bunschoten te Huizen

In opdracht van Vishandel Bunschoten te Huizen heeft Norel Hallenbouw een complete gevelrestyling mogen uitvoeren. De gevel is voorzien plankprofielen in twee verschillende kleuren daarbij zijn er tevens nieuwe aluminium raampartijen geleverd en gemonteerd
LEES MEER >>

Gevelrestyling SMB Willems Arnhem

Gevelrestyling van een bedrijfspand in Arnhem. Door het aanbrengen van extra aluminium puien, sectionaaldeuren, horizontaal bevestigde golfplaten en een aluminium luifel heeft dit pand weer een moderne uitstraling gekregen.
LEES MEER >>

Gevelrestyling te Gorinchem

Gevelrestyling met een Pyramide profielplaat in de kleur Zeus. Deze zeer geslaagde renovatie heeft ervoor gezorgt dat dit pand een unieke en moderne uitstraling heeft gekregen.
LEES MEER >>

Gevelrestyling te Heinenoord

Gevelrestyling doormiddel van nieuwe beplating, Facadefolie en het vervangen van lichtstraten. Het pand oogt weer modern en is onderhoudsarm geworden. Deze gevelrenovatie heeft een optimaal resultaat en is zeer geslaagd.
LEES MEER >>

Gevelrestyling te Heinenoord Fase 2

Na een succesvolle gevelrestyling ca. 3 jaar geleden heeft Norel Hallenbouw ook voor het naastliggende pand in Heinenoord de opdracht gekregen om een gevelrestyling uit te voeren. Om de twee panden qua uitstraling in 1 lijn te krijgen is wederom gekozen voor een horizontale golfplaat in de kleur Zeus in combinatie met het aanbrengen van een folie op de aluminium kozijnen. Tevens zijn alle lichtstraten vernieuwd.
LEES MEER >>

Holding PP Bertram

Door het gebruik van ons standaard bouwsysteem i.c.m. moderne aluminium puien en gevelbekleding is een bijzondere hal gerealiseerd
LEES MEER >>

Ijmond ITK

500 m2 bedrijfshal voor IJmond ITK te Heiloo. Door strenge welstands eisen is het ontwerp tot stand gekomen door goede samenwerking met de gemeente en is een prachtig resultaat behaald.
LEES MEER >>

Informatiecentrum Maasvlakte 2

In opdracht van Havenbedrijf Rotterdam heeft Norel Hallenbouw het informatiecentrum gebouwd op de Maasvlakte 2 te Rotterdam.
LEES MEER >>

Kaap Kot

Een hal. Kaap Kot staat erop. Een bedrijfshal? Dat lijkt zo, maar dichterbij gekomen zie je door de grote ramen steeds duidelijker wat het is: een restaurant.
LEES MEER >>

Kanovereniging Keistad

Nieuwbouw ongeisoleerde Kanoloods te Amersfoort in de vorm van een Normhal
LEES MEER >>

Keuning Schilderwerken

Nieuwbouw Orionhal voor Keuning Schilderwerken te Rogat. Combinatie van kantoor opgebouwd met sandwichpanelen en werkplaats opgebouwd met binnendozen en golfplaten.
LEES MEER >>

Kobema gevelrestyling te Nieuwegein

Grootschalige gevelrenovatie waarbij nieuwe vliesgevels en een in het oog springende luifel het pand een compleet andere uitstraling hebben gegeven.
LEES MEER >>

Korf KB Urk

Nieuwbouw bedrijfspand voor Korf KB te Urk. Dit bedrijfspand is opgebouwd in de huisstijl van het bedrijf, met hoge Rc waardes en is voorzien van een staalplaatbetonvloer t.b.v. het kantoor op de 1e verdieping.. Norel Hallenbouw heeft de Casco hal en de binnenbouw gerealiseerd, de opdrachtgever heeft zelf de installaties verzorgt.
LEES MEER >>

Nieuwbouw 2e fase Triple-A Logistics te Middenmeer

In opdracht van Triple-A Logistics te Middenmeer heeft Norel Hallenbouw de 2e uitbreiding mogen realiseren t.b.v. haar distributiecentrum. Deze bedrijfshal van ca. 3000m2 in ons Orionhal systeem is tevens voorzien van vloerverwarming, brandwerende tussenwanden en kantoorruimtes.
LEES MEER >>

Nieuwbouw bedrijfshal Triple-A Logistics

Nieuwbouw bedrijfshal t.b.v. opslag in Middenmeer.
LEES MEER >>

Nieuwbouw overkapping

Nieuwbouw palletoverkapping, de staalconstructie thermisch verzinkt en de beplating voorzien van een HPS200 coating in de kleur White.
LEES MEER >>

Nieuwbouw Ronohal

Nieuwbouw permanente Ronohal ookwel Varianthal genoemd te Leusden. Deze loods is voorzien van 2 sectionaaldeuren en staat op een prefab fundering van horizontaal gelegde betonnen heipalen.
LEES MEER >>

Renovatie Bassam Vastgoed te Hengelo

Dit traditioneel gebouwde pand, waar al vele jaren opslag van houten mallen plaatsvindt, heeft doormiddel van een complete restyling/renovatie het straatbeeld positief veranderd.
LEES MEER >>

Renovatie kantoorunits

Norel Hallenbouw heeft in opdracht van Biemond & van Pelt op elkaar gestapelde kantoorunits een unieke restyling gegeven. Deze renovatie, restyling of metarmorfose is zeer geslaagd en uniek in Nederland.
LEES MEER >>

Renovatie Samur Groep

In opdracht van Samur Groep te Rotterdam heeft Norel hallenbouw een kleinschalige gevelrenovatie ofwel gevelrestyling uitgevoerd. Door het aanbrengen van nieuwe golfbeplating heeft het pand weer een eigentijdse uitstraling gekregen.
LEES MEER >>

Ronohal(Varianthal) als garage

Ronohal als tuinhuis anex garage
LEES MEER >>

Uitbreiding en renovatie botenhuis

Uitbreiding en renovatie botenhuis Daventria te Deventer. Dit botenhuis is 10m. langer geworden en voorzien van nieuwe isolatie en dakplaten. Deze uitdagende klus op het water is met succes afgerond en het resultaat mag er wezen.
LEES MEER >>

Varianthal met sandwichpanelen

Varianthal met sandwichpanelen
LEES MEER >>

Wasstraat Diks Autoverhuur

Aanbouw van een kleine wasstraat voor eigen gebruik. Deze wasstraat van ca. 25m. lang is opgebouwd uit hoogwaardige materialen om roesvorming te voorkomen. De aanbouw van de bedrijfshal is in lijn doorgezet met de bestaande bebouwing, deze wasstraat is voorzien van automatische sectionaaldeuren.
LEES MEER >>

Woning Breda Huisjes Huis

Woning ontwikkeld in samenwerking met Architect
LEES MEER >>