Systeembouw

Systeembouw

Bent u op zoek naar een manier om op duurzame en snelle wijze uw bouwplannen te verwezenlijken? Norel Hallenbouw is dan uw partner, waar kwaliteit gecombineerd wordt met een snelle bouwtijd en een optimaal prijsniveau. Systeembouw dankt haar naam aan de geprefabriceerde onderdelen die worden gebruikt om een bedrijfshal op modulaire wijze te bouwen.Bent u benieuwd wat Norel voor u kan betekenen? Kijkt u gerust naar onze referenties!

Prefab systeembouw

Prefab systeembouw kenmerkt zich door de systeemonderdelen welke in de fabriek worden geprefabriceerd. Prefab systeembouw is een zeer flexibele bouwwijze, waarbij de gebruikstoepassingen gemakkelijk aan uw wensen kunnen worden aangepast. Systeembouw is aantrekkelijk omdat het bouwproces aanzienlijk wordt versneld door het gebruik van prefab elementen. De prefab systeembouw elementen zijn van hogere en meer constante kwaliteit doordat deze in gecontroleerde en geconditioneerde omstandigheden worden gefabriceerd. 

Norel Hallenbouw helpt u met uw bouwwensen, waarbij u van planontwikkeling tot en met opening wordt begeleid. Door middel van een projectmatige aanpak worden uw systeembouw wensen gerealiseerd. Norel kenmerkt zich door een proactieve aanpak, waarbij alle stappen voor de bouw van een bedrijfspand systematisch worden doorlopen en u altijd op de hoogte wordt gehouden van de voortgang. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van systeembouw voor u? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

systeembouw