Nieuwbouw

Maatwerk in bedrijfspanden

Utiliteitsbouw

Van ontwerp tot oplevering – Norel ontzorgt U!

Heeft u plannen voor de bouw van een bedrijfshal of bedrijfspand en zoekt u een specialist die met U meedenkt?

Norel heeft ruime ervaring in de realisatie van bedrijfspanden, van engineering t/m oplevering. Of het nu gaat om de realisatie van een opslaghal, bedrijfsunits, kantoor of restaurant, Norel heeft de knowhow en denkt met u mee. Indien gewenst werken wij samen met een architect waarbij de optimale combinatie tussen uitstraling, prijs/kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit ons streven is. Uiteindelijk is het ons doel om u als opdrachtgever ontzorgen, zowel bij de realisatie als de nazorg van uw vastgoed.

Turn-key oplevering

Met onze turnkey-oplossingen heeft u één aanspreekpunt voor uw hele project. Wij nemen het volledige traject op ons en zorgen ervoor dat uw bedrijfspand tot in de puntjes verzorgd en geheel naar uw wensen wordt opgeleverd. Laat ons het werk doen zodat u kunt ontspannen.


Een goede voorbereiding is het halve werk!

Bij Norel zijn wij van mening dat een goede voorbereiding van cruciaal belang is. De engineeringswerkzaamheden door onze bouwkundige medewerkers zorgen ervoor dat op voorhand goed wordt nagedacht over de uiteindelijk wijze van uitvoering, details en werkvolgorde zodat we in de praktijk voor zo min mogelijke verassingen komen te staan. Door de juiste voorbereidingen te treffen proberen wij de doorlooptijd van de daadwerkelijke realisatie zo kort als mogelijk te houden. Daarnaast hebben wij transparantie, heldere communicatie en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan, er zijn dan ook weinig opdrachtgevers die niet terugkomen bij Norel!

Tijdelijke of permanente huisvesting

Naast permante bedrijfspanden bouwt en verhuurt Norel Hallenbouw ook tijdelijke systeemloodsen. Dit type loods typeert zich door een extreem snelle bouwtijd maar kan naar wens ook worden aangepast tot iets unieks! Met tijdelijk wordt vaak 5+5 jaar bedoeld maar die periode kan ook korter of langer zijn.

Bekende voorbeelden van tijdelijke unieke systeemloodsen die wij hebben gebouwd zijn restaurant Hangar Noord en Hangar Oost te Amsterdam, de Beverwijkse Bazar(loodsen voorheen in gebruik als Floriade), strand 22 te Almere, het informatiecentrum de Blaauwe stad in Winschoten en informatiecentrum t.b.v. de Maasvlakte 2.