Schadeherstel

Kies vanzelfsprekend Norel

Schade aan uw bedrijfspand?

Norel Snel & vakkundig gerepareerd

Heeft uw bedrijfspand schade opgelopen door een aanrijding, storm, inbraak, brand of een andere onvoorziene gebeurtenis? Maakt u zich geen zorgen, want bij Norel Hallenbouw nemen we snel en vakkundig het herstel voor onze rekening. Met onze uitgebreide vakkennis, adequate werkwijze en door de juiste materiaalkeuze en onze jarenlange ervaring kunnen wij uw pand snel weer in oude glorie herstellen. Na ontvangst van foto’s en of een opname op locatie ontvangt u snel een schaderapport met open begroting, geschikt voor de eventuele verzekering. Nadat wij akkoord voor herstel hebben ontvangen wordt de werkvoorbereiding in gang gezet en is het een kwestie van tijd voordat uw bedrijfspand er weer naar behoren bij staat.

Producten

Sandwichpanelen, beplating, zetwerk, sectionaaldeuren, ramen en deuren, etc

Heeft u schade aan uw bedrijfs- of kantoorpand, Norel is gespecialiseerd in het herstel van alle producten die zijn gerelateerd aan sandwichpanelen, zetwerk, profielbeplating, aluminium kozijnen, staalconstructies, betonwerken, betonelementen, sectionaaldeuren, daken zowel sandwichpanelen als traditionele opbouw met staaldak en bitumen, EPDM en PVC. Goten en raam- en deurkozijnen in het algemeen. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Norel hallenbouw verzorgt snelle en vakkundige opgave van de kosten en herstel van de schade.

Uw schade melden

Bel naar 055-5424499 of stuur een email naar info@norelhallenbouw.nl (Bij voorkeur met een of meerdere foto’s en project locatie)