Engineering & Ontwerp

Eigen tekenkamer

Van schets tot werktekening

Een goede voorbereiding is het halve werk

Norel werkt graag met u of uw architect samen om een uniek concept te bedenken en/of te bouwen. Uw dromen en wensen worden gerealiseerd in een innovatief doordacht bouwwerk. Op diverse locaties in Nederland heeft Norel in combinatie met haar opdrachtgevers unieke landmarks gebouwd die toonaangevend zijn in de omgeving. Een mooi voorbeeld is het door ons gerealiseerde project Surfcenter Gearfreak aan het Valkenburgsemeer, door het ontwerp van de architect om te toveren naar onze bouwwijze is er flink bespaard op de bouwkosten , waarbij de duurzaamheid is vergroot en de uitstraling is gehandhaafd.

3D/BIM-software Archicad

Centraal werken aan één model

Dankzij de optimale OpenBIM ondersteuning werken wij naadloos samen met onze leverancier, onderaannemers en overige betrokken binnen een project. Ook indien er met verschillende tekenprogramma’s wordt gewerkt is door het uitwisselen van IFC bestanden een optimale samenwerking gegarandeerd. Tevens wordt door de automatische 3D weergave snel inzichtelijk waar eventuele zich knelpunten bevinden zodat tijdens de bouw niemand voor verassingen komt te staan.

Omgevingsvergunning – bouwaanvraag

Het noodzakelijke papierwerk!

Voordat er aangevangen kan worden met de daadwerkelijke realisatie van uw bedrijfspand is er nog wat papierwerk te doen, de bouwaanvraag ofwel aanvraag omgevingsvergunning. Dit traject pakken wij graag van A t/m Z voor u op, indien gewenst verzorgen wij ook alleen een onderdeel hiervoor.

Omdat Norel met het tekenprogramma Archicad werkt kan u online de vorderingen van het tekenwerk volgen via de BIM-X App en ontvangt u een seintje als er een update heeft plaatsgevonden. Al uw tekeningen zijn online altijd actueel en toegankelijk, nooit meer zoeken naar de juiste tekeningen! Hoe fijn is dat!