Restyling & Renovatie

Zelfde pand, nieuwe look

Renoveren, verduurzamen of restylen?

Uw huidige bedrijfspand in een nieuw jasje

Heeft u twijfels over nieuwbouw en bent u eigenlijk best tevreden over de locatie en potentie van uw huidige bedrijfspand? Neem contact op met Norel Hallenbouw en vraag naar de mogelijkheden. Ook een Quickscan voor de haalbaarheid van een restyling, renovatie en/of verduurzaming van een aan te schaffen bedrijfspand valt binnen het dienstenpakket van Norel, zo krijgt u advies over de do’s and don’t en komt u achteraf voor zo min mogelijk verassingen te staan.

Norel is dé specialist in gevelrestyling en gevelrenovatie waarbij uw bedrijfspand wordt verduurzaamd en een totaal nieuw aanzicht kan verkrijgen. Bestaande gevels en daken worden in een nieuw jasje gestoken, waarbij de isolatiewaardes en duurzaamheid kan worden verhoogd. In deze kan Norel in overleg met u een eigen ontwerp maken of samen werken met een architect om de uitstraling te optimaliseren.

Daag ons uit en wij gaan u verbazen! Werken met een combinatie van producten zoals aluminium, hout, staal en glas is on niet vreemd. Neem contact op voor de mogelijkheden en referenties.

Materialen

Esthetisch of isoleren?

Uw bedrijfspand kan worden gemoderniseerd door toepassing van diverse type gevelbeplating, in elk gewenst type profiel en kleur. Uiteraard is het verduurzamen daarbij een belangrijk onderdeel, het restylen met sandwichpanelen is daarin één van de mogelijkheden waarbij u uw gevel moderniseert en uw isolatiewaardes verhoogd, uiteraard zijn er ontelbaar mogelijkheden, wij adviseren u graag.

Producten

Het juiste product voor de juiste klus!

Gevelbeplating en sandwichpanelen zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Norel is niet gelinieerd aan één specifieke fabrikant en zoekt ten alle tijde het juiste product voor de juiste klus. Door ons uitgebreide netwerk van leveranciers en inhoudelijke productkennis bent u als opdrachtgever gegarandeerd voor een optimaal product die past binnen de doelstelling van uw bedrijfspand.

Norel Hallenbouw beperkt zich niet alleen tot gevelbeplating en sandwichpanelen maar levert en monteert ook houten gevelbekleding, composiet, aluminium, kunststof, diverse soorten isolatie zoals PIR platen, glaswol en steenwol.

Subsidie

Bij investeringen in uw bedrijfspand kunt u rekenen op verschillende subsidieregelingen. Niet alleen het plaatsen van zonnepanelen maar ook allerlei andere voorzieningen gericht op duurzaamheid of energie-efficiency(zoals het plaatsen van HR+++ beglazing) kunnen in aanmerking komen voor subsidie. Dat geldt zowel voor nieuwbouw als renovatie van uw bedrijfspand.

Wij helpen u hier graag mee op weg, de subsidie dient u echter wel zelf aan te vragen.