Systeembouw

Onze pre-fab oplossingen

Norel zet graag de standaard

In systeemhallen

Van oorsprong is Norel Hallenbouw groot geworden met systeembouw, de Romneyloods is daar het beste voorbeeld van. Al ruim 60 jaar levert en monteert Norel diverse soorten en maten systeemloodsen, zowel met rond als puntdak. Een systeemloods kenmerkt zich door standaard afmetingen waarbij eenvoud en herhaling de boventoon hebben. Door de standaardisering van het product is een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit bereikt. Echter kan er ook worden afgeweken van de standaard waardoor er een betaalbaar gebouw met unieke uitstraling gecreëerd kan worden.

 

Modulair met flair

Norel maakt het!

Wilt u wat anders maar mag het niet te veel kosten? Vraag naar de mogelijkheden bij Norel. Door het gebruik van de juiste materialen, details en kleuren kan uw betaalbare gebouw er toch leuk uitzien! Wie wil dat nou niet? Kijk naar onze referenties of vraag naar de mogelijkheden, Norel weet het wel.

Voordelen

  • Snelle levertijd
  • Optimale bouwsnelheid
  • Circulair
  • Duurzaam
  • Demontabel

Circulair?

Door het gebruik van staal, hout en aluminium zijn onze systeemloodsen grotendeels circulair. Bijna alle materialen zijn recyclebaar en/of direct her te gebruiken. Tevens zijn de loodsen door het gebruik van de juiste materialen duurzaam en onderhoudsarm.

 

Systeemloodsen

Naast permante bedrijfspanden bouwt en verhuurt Norel Hallenbouw ook tijdelijke systeemloodsen. Dit type loods typeert zich door een extreem snelle bouwtijd maar kan naar wens ook worden aangepast tot iets unieks! Met tijdelijk wordt vaak 5+5 jaar bedoeld maar die periode kan ook korter of langer zijn.

Bekende voorbeelden van tijdelijke unieke systeemloodsen die wij hebben gebouwd zijn restaurant Hangar Noord en Hangar Oost te Amsterdam, de Beverwijkse Bazar(loodsen voorheen in gebruik als Floriade), Strand 22 te Almere, het informatiecentrum de Blaauwe stad in Winschoten en informatiecentrum t.b.v. de Maasvlakte 2.