Over

Ons bedrijf

Over Norel Hallenbouw

Bedrijfspand bouwen

Norel heeft zich gespecialiseerd in alle facetten van staalbouw bedrijfspanden, van engineering tot en met opening. Door de jarenlange ervaring, knowhow, passie en brede kennis van onze trouwe leveranciers, onderaannemers en medewerkers is Norel Hallenbouw gegarandeerd het bouwbedrijf dat uw nieuwbouw van een bedrijfspand naar tevredenheid kan ontwikkelen en bouwen.

 

Norel Hallenbouw is een volwaardig partner in de Engineering en het bouwen, onderhouden, restylen, renoveren en verduurzamen van bedrijfspanden, bedrijfshallen, gevels, daken en tijdelijke huisvesting. Tevens is schadeherstel van aanrijdschades en brandschades 1 van onze specialismes.

 

Snelle bouwtijden

Innovatieve concepten

Vakkundige dienstverlening

Ruime ervaring

Betrouwbare partner

Meer dan 70 jaar in bedrijf

Een begrip in hallenbouw

Norel Hallenbouw werd opgericht door (Hendrik) Jan van Norel als aannemers- en constructiebedrijf in de jaren vijftig van de vorige eeuw. Zoals u op de foto aan de rechterzijde kan zien was dat destijds nog in de binnenstad van Apeldoorn. Na zijn opvolgers H.J.(Henk) van Norel en aansluitend P.E. van Norel is het bedrijf na een doorstart, sinds medio 2012 als 4e generatie in handen van Sam van Norel.

Norel is nog steeds een familiebedrijf waarbij naast 3 andere familieleden Sam jr. van Norel als de 5e generatie ook werkzaam is binnen het bedrijf.

 

Eigen tekenkamer

Norel beschikt over haar eigen tekenkamer waarbij alle stappen van de engineering voor u als opdrachtgever online te volgen zijn via het programma Archicad en BIM-X. Planontwikkeling, vergunningsaanvragen en Design & Build zijn onze specialismes.

Werkwijze

De Engineering en aansluitend uw casco bedrijfspand bouwen is een specialisme van Norel Hallenbouw. Desgewenst leveren wij Turn-key op. Door een optimaal bouwmanagementproces zijn alle facetten inzichtelijk en beheersbaar.

Bewust bouwen

Het gebruik van duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen, sandwichpanelen, gevelbekleding, daglichtoplossingen en verhogen van uw isolatiewaardes maakt uw bedrijfspand toekomstbestendig.

Netwerk

Norel beschikt over een uitgebreid netwerk van gedegen en betrouwbare relaties, leveranciers en onderaannemers waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat.

Visie

Een dienst en product leveren met de optimale balans tussen servicegerichtheid, functionaliteit, duurzaamheid met de juiste prijs/kwaliteit verhouding.